172

AALTO VEIKKO
Yrittäjä

 

173

AALTONEN JUHA
Asiakasjohtaja

Lasten ja nuorten harrastaminen - Keskusta-alueen elinvoima.

Olen 42-vuotias, ja asumme perheeni kanssa Porvoon Huhtisissa. Perheeseen kuuluvat yrittäjä-vaimoni, 11-vuotias poika, sekä koira. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt Espoossa, ja olen muuttanut Porvooseen vuonna 2003.

Työssäni olen saanut toimia erittäin laajan ja monipuolisen henkilöverkoston kanssa. Vahvuuksiani ovat laajojen kokonaisuuksien hallinta ja johtaminen, sekä kannan aina vastuun päätöksistäni. Talouden tunnusluvut eivät ole minulle pelon aihe, vaan ratkaisuvälineitä.

Lasten ja nuorten hyvinvointi, liikkuminen sekä harrastaminen ovat sellaisia asioita, joiden kehittämisessä haluan olla aktiivisesti mukana. Lähivuosina tehdään merkittäviä päätöksiä tulevien vuosikymmenten tarpeisiin nimenomaan liikkumisen ja harrastamisen olosuhteiden osalta.

Lisäksi koen Porvoolla olevan vielä valtavasti potentiaalia olla paljon muutakin kuin upea Vanha Kaupunki. Keskusta-alueen elinvoiman kasvattamista tulee kiihdyttää lähivuosina merkittävästi. Elinvoimaisen keskusta-alueen elementit ovat helppo saavutettavuus, kukoistava ja monipuolinen yritystoiminta, sekä kaupunkilaisten viihtyvyys keskusta-alueella.

Vapaa-ajallani toimin Hunters Juniors -seuran puheenjohtajana, sekä olen myös Porvoon Hunters ry:n ja Itä-uudenmaan Urheiluakatemian hallituksen jäsen.

Uusimaan vaalikoneessa: https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/24639

Ylen vaalikoneessa: https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2021/192/ehdokkaat/37298?lang=fi-FI

HS:n vaalikoneessa: https://www.vaalikone.fi/kunta2021/ehdokkaat/638/30621

 

Aaltonen Juha, Customer Director

Sport and hobbies for children and young people - The vitality of the City Centre.

I am a 42-year-old, and we live with my family in Huhtinen. The family includes my entrepreneur wife, an 11-year-old son, and a dog. My childhood and my youth I spent in Espoo and I moved to Porvoo in 2003.

Within my working career, I've got to work with a very wide and diverse personal network. My strengths are the management and leadership of large entities, and I always take responsibility for my decisions. For me, economic KPI’s are not a matter of fear, but a toolbox to create solutions.

The well-being, active lifestyle and hobbies of children and young people are things that I want to be actively involved in developing. In the coming years, significant decisions will be made for the needs of the coming decades, specifically regarding the conditions for sport and leisure.

In addition, I feel that Porvoo still has a huge potential to be much more than just the magnificent Old Town. Increasing the vitality of the city Centre area must be significantly accelerated in the coming years. The elements of a vibrant downtown area are easy accessibility, a thriving and diverse business, and the comfort of city dwellers in the downtown area.

In my free time, I’m Chairman of the board of Hunters Juniors, and I’m also a member of board in Porvoo Hunters and Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia.

174

ANDERSSON BRITA
Eläkeläinen

Olen Brita Andersson 74 vuotias.Olen Porvooseen muuttanut 1990. Aikaisemmin olen ollut Kokoomuksessa mukana Heinolassa  -70 luvulla valtuutettuna sekä eri lautakunnissa myös Heinolan Kokoomuksen Naisten puheenjohtajana. 1980-luvulla Järvenpäässä jatkui lautakunta työskentely. Muutto Porvoon Hommanäsiin josta olin jo aikaisemmin hankkinut Hommanäsin tilan. Kartanon kunnostaminen sissipäällikkö T.Löfvingin hengessä oli mieluisaa puuhaa. Neljä ensimmäistä vuotta opetin Kråkön ala-asteella. Kaaduin kohtalokkaasti koulun portailla selkäni vaurioittaen ja jouduin neljänteen selkä leikkaukseen. Maatessani toipilaana syntyi idea pihlajamarjahyytelöstä. Aloin valmistaa perinteistä sima, jouluglögiä, mehuja sekä hilloja ja hyytelöitä.  Olen siis näitten tuotteiden ”äiti”. Näyttelyt, konsertit, teatterit ja esitelmät kesäisin samoin kesäinen Cafe Löfving toivat kulttuuria Hommanäsiin. Nykyisenä kaupunkiin muuttaneena haluan vaikuttaa yhteisiin asioihin jossa kulttuuri, vapaaehtoistyö ja pienyrittäjyys ovat lähellä sydäntäni.

 

Hej, jag är Brita från Hommanäs. Nyss inflyttad till Borgå stad vill jag påverka med gemensamma beslut. Närmast hjärtat är småföretagare, kultur, och frivillig hjälpverksamhet

175

AROLA HELI
Valokuvaaja, markkinointivastaava

Olen 23-vuotias entinen hämäläinen, nykyinen porvoolainen. Työskentelen paikallisessa perheyrityksessä asiakaspalvelun, valokuvauksen ja markkinoinnin parissa. Työssäni rakastan mahdollisuutta kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta, sekä tavata erilaisia ihmisiä. Porvoosta on tullut minulle rakas kotikaupunki, jonka kehittämisessä entistäkin paremmaksi olisi ilo olla mukana.

Arola Heli, marketing manager, photographer

I’m a 23-year-old from Hämeenlinna, now living in Porvoo. I work in customer service, marketing and photography at a local family business. At my job I love the opportunity to learn new skills and meet new people. Porvoo has a big place in my heart, and I’d love to be a part of making it even better for the years to come.

Instagram @arola_heli https://www.instagram.com/arola_heli/

Twitter @ArolaHeli https://twitter.com/ArolaHeli

176

BERG ANU
Tradenomi

 

177

BERNER, MICHAEL

hallitusammattilainen, professionell styrelsemedlem

Muutin Porvooseen neljä vuotta sitten. Sekä työ että politiikan taustani on ollut Helsingissä. Urheilu, Terveydenhoito ja kaupunginsuunnittelu ovat erikoisalaani. Muuten on kyllä talous ja raha se minkä todella osaan. Koko työurani tein perheyrityksessämme jossa viides polvi nyt ottaa vastuun. Jag flyttade till Borgå för fyra år sedan. Jag har bott och verkat i Helsingfors, både i arbetslivet och politiken. Idrott, hälsovård och stadsplanering är min specialitet. Naturligtvis är ekonomi och pengar det jag verkligen kan och som jag lärt mig i vårt familjeföretag som nu tagits över av den femte generationen.

178

BLOMQVIST TOM

Insinööri, johtaja

179

BROMAN JEANETTE
Yrittäjä

Olen Jeanette, 32 vuotias vaimo, äiti ja yrittäjä. Asutaan perheen kanssa Porvoon Jakarissa. Arvostan luontoa ja rauhaa. Luonnossa liikkuminen antaa hyvää vastapainoa kaiken muun kiireen keskellä. Äidinkieleni on ruotsi ja tyttäreni käy ruotsinkielistä koulua.

Kuntavaaliehdokkaaksi lähdin koska mielestäni tarvitsemme uudenlaista ajattelua. Kuntapolitiikkaa voisi mielestäni verrata yritystoiminnan johtamiseen. Vaikka en juuri politiikkaa puhu, uskon että yritystoiminnan johtamisesta sekä aikaisimpien työkokemusteni ansiosta olisin erinomainen lisä meidän kaupunginvaltuustoon. En pelkää kyseenalaistaa asioita ja kun kyse on taloushallinnosta olen hyvin tarkka lukujen suhteen.

Yksin en valtuustoon ole pyrkimässä, vaan yhdessä teidän kanssa. Jos haluamme saada meidän äänemme kuuluviin nyt on se hetki jolloin me voidaan saada muutos aikaiseksi. Älä jätä äänestämättä tulevissa kuntavaaleissa. Äänestämällä minua meidän mahdollisuudet vaikuttaa kasvaa!

Kaikin puolin hyvinvoiva Porvoo!

 

 

180

ELFVING PERTTI
Yrittäjä

Olen 64 vuotias yrittäjä, Innovaattori, liiketoiminnan kehittäjä, taloushallinnon asiantuntija ja asioiden eteenpäin viejä.  Porvoo on vienyt paikan sydämestäni.  Olen valmis yhteisen kotikaupunkimme kehittämiseen ja Unelmien Porvoon 2030 rakentamiseen.

181

FORSBLOM JONNA
Asiantuntija, ylempi tradenomi

Olen 46-vuotias asiakasratkaisujen asiantuntija ja äiti Hamarista. Harrastan maahockeyta SM-tasolla sekä minulla on alituinen halu oppia uutta - olen siis ikuinen opiskelija. Minulle tärkeitä asioita ovat koulutus sekä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet sekä hyvinvointi. Porvoo on minulle rakas ja haluan olla mukana kehittämässä sen toimintaa sekä rakentamassa siitä unelmien kotikaupunkia meille kaikille.

Uusimaan vaalikoneessa: https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/9287

Itäväylän vaalikoneessa: https://apps.myzef.com/resources/itavayla/ygq6ec/index.html?zefTarget=4581933869694976

 

 

182

GLAD SARI
HUK. kulttuurituottaja (AMK), yrittäjä

Olin 10 vuotta yrittäjänä ja nyt toimin 15 vuotiaan Porvoon Kulttuurinystävät ry:n perustajana ja toiminnanjohtajana. Teemme kulttuurikasvatustyötä, nostamme Porvoon historiaa esille ja järjestämme vuosittain Anna lahja lapselle- keräyksen vähävaraisille perheille.

Olen aktiivinen mielipidekirjoittaja enkä arkaile tarttua epäkohtiin.

Edellisellä kaudella olin Porvoon kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen, ja nyt toista kautta Event Factory Oy:n hallituksessa. Tein valtuustoaloitteita mm. terveyskioskista keskustaan. Olen toiminnan ihminen ja vaikken viime kaudella aktiivipolitiikassa ollutkaan, sain senioreiden puistojumpan takaisin Kokonniemeen ja pukukopit auki talviuimareille. Olen Reumayhdistys ry:n hallituksessa, nyt varajäsenenä.

Minulle tärkeitä ovat heikommassa asemassa olevat, ikäihmiset, lapset ja nuoret. Turvataan heille hyvä elämä. Luodaan yrittäjyydellä ja kulttuurilla elinvoimaa Porvoolle.

 

Seuraa minua:

Facebookissa

183

GRÖNMAN JARMO
Yrittäjä

 

 

184

HELANNE MINTTU
Tradenomi, Restonomi, Ammatillinen opettaja

Olen tuntiopettaja, liikunnanohjaaja ja uimavalmentaja. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi koiraa. Lapset tyttö 20v ja Poika 24v ovat muuttaneet pois kotoa. Liikunnan ja koirien ulkoilun lisäksi harrastan purjehdusta ja yhdistystoimintaa. Koulutus, lasten ja nuorten sekä vanhusten harrastustoiminta on lähellä sydäntäni. Myös itse kaupunki ja sen kehittäminen markkinataloudellisesti  luo hyvän pohjan ja kulttuurin hyvälle kaupungille asua.

Seuraa minua Facebookissa

185

HENTTALA EERO
Maanviljelijä

 

186

HJELT NEA
Opiskelija, assistentti

Olen 22-vuotias porvoolainen. Opiskelen julkisoikeutta ja työskentelen viestintätoimistossa. Tulen kaksikielisestä perheestä, jossa ruotsi on ollut toinen kotikieleni. Olen aina asunut Porvoossa ja siksi se on minulle super tärkeä ja rakas paikka!

Uteliaita ja yhteistyökykyisiä nuoria tarvitaan valtuustoihin. Olen kuluneella kaudella Porvoon nuorimpana kaupunginvaltuutettuna vaikuttanut sivistyslautakunnassa ja puheenjohtanut suomenkielistä koulutusjaostoa.
Vaikuttaminen on ollut osa minua aina. Haluan pitää huolta porvoolaisista ja kehittää Porvoota myös jatkossa. Meidän tulee yhdessä huolehtia kaikkien kaupunkilaisten terveydestä ja jaksamisesta, unohtamatta lasten ja nuorten oppimista ja harrastuksia. Samalla tulee Porvoon olla kunnianhimoisesti kehittyvä kaupunki.

Ensimmäisen kauden valtuutettuna olen oppinut paljon valtuusto- ja lautakuntatyöstä. Toivon pääseväni hyödyntämään näitä oppeja ja näkemystä myös seuraavalla valtuustokaudella!

187

HOFFRÉN IRMELI
Sairaanhoitaja

 

188

IJÄS SEPPO
Poliisi, vanhempi konstaapeli

poliisina 13 vuotta, luottamusmiehenä 10 vuotta. Neljän lapsen isä.

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus, huolehditaan myös heistäkin, opinnot ja harrastukset kuntoon, otetaan se osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

189

ILOMÄKI JARKKO
DI, Varatoimitusjohtaja

HHJ, MBA-opiskelija

Olen 41-vuotias, Länsi-Suomesta kotoisin oleva perheellinen kahden tyttären isä. Opiskelut veivät minut Helsinkiin, ja vaimo Porvooseen jo 15 vuotta sitten. Työskentelen ohjelmistoalalla keskisuuren ja kansainvälistyvän IT-yrityksen varatoimitusjohtajana, joskin tie tähän pisteeseen alkoi koodarin kesäharjoittelupaikasta käytäväpaikalta. Lisäksi toimin kiertotalousalan yrityksen hallituksen varapuheenjohtajana. Maatalouden digitalisaatiosta taitaa tulla elämäntehtäväni. Koulutukseltani on tietotekniikan diplomi-insinööri TKK:lta ja osaamista olen päivittänyt mm. kauppakamarin Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ)-tutkinnolla sekä juuri nyt työn alla olevilla MBA-opinnoilla. Vapaa-ajalla minuun saattaa törmätä paikallisella kuntosalilla, kirjastossa, rautakaupassa tai kävelylenkillä.

Minun unelmieni Porvoo tarjoaisi turvallisen, lapsiystävällisen kasvuympäristön sekä elinvoimaisen ja monipuolisen kaupunkikeskuksen palveluineen, yrityksineen ja työpaikkoineen. Porvoo olisi paikka, jossa haluttaisiin perustaa perhe, ja jonne ne kerran maailmalle karanneetkin haluaisivat palata takaisin.

190

KAARIO DESIREE
Yrittäjä

 

191

KANGAS-RANTA HILU
Valtiotieteiden maisteri, projektikoordinaattori/yhteiskuntasuhteet ja sidosryhmät,

Ryhmäliikuntaohjaaja ja tanssiurheiluvalmentaja

Olen lähes paljasjalkainen 44-vuotias porvoolainen projektikoordinaattori ja tanssinopettaja, asun keskustassa ja minulla on kaksi lasta. Työkseni suunnittelen sidosryhmäyhteistyötä datatieteen ja tekoälyn tutkijoiden kanssa Helsingin yliopistolla. Porvoossa pidän ryhmäliikuntatunteja lapsille ja aikuisille. Olen tanssiurheiluseura Telluksen, Porvoon kielikylpy-yhdistyksen sekä Porvoon Kokoomuksen hallituksen jäsen. Toimin myös Porvoon Kokoomuksen vaalipäällikkönä. Opiskelen muutosjohtamisen MBA-tutkintoa.

Toimin aiemmin Kokoomuksen eduskuntaryhmän poliittisena sihteerinä ja avustajana yli kymmenen vuotta. Minulle politiikka on yhteisten asioiden hoitamista ja vastuuta yhteisten varojen käytöstä, kestävästä taloudesta ja pitkäjänteisestä päätöksenteosta. Talous turvaa palvelut; yritykset, liikunta ja kulttuuri pitävät kaupungin elävänä.

Twitterisä: https://twitter.com/hilukangasranta

LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/kangas-ranta/

Uusimaan vaalikoneessa: https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/27657

Ylen vaalikoneessa: https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2021/192/ehdokkaat/52050

HS vaalikoneessa: https://www.vaalikone.fi/kunta2021/ehdokkaat/638/40536

 

Jag är 44 år gammal borgåbo med två barn. Jag arbetar vid Helsingfors Universitetet som projektkoordinator. För mig är det viktigt att stöda företagarna i Borgå. Som danslärare anser jag att man borde också stöda och höra kultur- och idrottaktörer mera. I politik är hållbar ekonomi och långsigtig beslutsfattande det allra viktigaste.

 

 

192

KANON TOMMI
Opiskelija

Terve! Saisiko olla suorasanainen ja yhteistyökykyinen nuori? Saisiko olla maltillinen arvokonservatiivi, joka pyrkii rakentamaan Porvoota porvoolaisia ja yrityksiä varten. Rakastan demokratiaa ja vihaan sananvapauden riistämistä. Edistän Porvoota, jossa perinteiselle arkkitehtuurille ja autoilijoille annetaan tilaa. Porvoota, jossa tulevaisuudelle annetaan uskoa! Valinta on sinun, valitse minut!  -  www.tommikanon.com

193

KARVINEN JOEL
Yrittäjäisännöitsijä

194

KITTILÄ JUHA
Diplomi-insinööri

195

KOTINIITTY PERTTU
Rakennusinsinööri

196

KOUKI TIMO
Johtava palotarkastaja

 

197

LAAKSONEN ASKO
yrittäjä, maanviljelijä

 

198

LANG MAX
automaatioasentaja

 

199

LEHTONEN ALEKSI
Yrittäjä, toimitusjohtaja

Aleksi Lehtonen, yrittäjä. 38-vuotias kahden pienen tytön isä. Saapui Porvooseen Kapasiteettiyksikön “Tää on mun stadi” -kappaleen ja Tasiksen tarinoiden tahdissa vuonna 2004. Rakastanut kaupunkia ensi hetkestä lähtien. Aleksi toimii yrittäjänä ja toimitusjohtajana Black Mamba Agencyssä ja pendelöi usein Porvoo-Helsinki -väliä. Sydän sykkii urheilulle, luonnolle ja grillaamiselle. Aleksi tuo valtuustotyöhön yrittäjähenkisyyttä sekä lapsiperheen äänen.

200

LUKIC SRBA
Yrittäjä, MA

TID media, TT-Tuulet Kustannus Oy

Olen ammatiltani teollinen muotoilija ja asunut Porvoossa vuodesta 1986 ja ollut mukana kaupungin kehittämistyössä muun muassa taiteen ja yrittäjyyden kautta. Viime vuosina olen järjestänyt Porvoon suurimpia tapahtumia, kuten Jump In! -liikuntatapahtuma sekä Rakennusmessut. Myös järjestötyö on lähellä sydäntäni, etenkin liikunnan ja kulttuurin puolella. Olen mm. Itä-Uudenmaan Urheiluakatemian hallituksen sekä Porvoon Raittiusseuran hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja. Poliittisella kentällä olen sivistyslautakunnan varajäsen sekä Porvoon museoyhdistyksen hallituksen jäsen. Aikanaan perustin puolisoni Tuulan kanssa Porvoon ensimmäisen taide- ja kulttuurikeskuksen, Savilinnan, sekä Pro Taidetehdas säätiön työryhmän, jonka tuloksena syntyi Taidetehtaan säätiö. Kotikaupunkini on minulle rakas ja olen valmis käyttämään aikaani ja taitojani sen hyväksi. Näinä vaikeina aikoina kulttuuri, taide ja liikunta ovat olleet erittäin ahtaalla. Niiden puolesta haluan taistella ja olla tekemässä parempaa tulevaisuutta meille kaikille.

Seuraa minua Facebookissa

Uusimaan vaalikoneessa: https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/9301

Itäväylän vaalikoneessa: https://apps.myzef.com/resources/itavayla/ygq6ec/index.html?zefTarget=5622288396320768

 

201

LUUKKAINEN HANNELE
Valt.Lis. Ekonomisti

Hannele "Hanu" Luukkainen, valtiotieteen lisensiaatti, sinivihreä
kokoomuslainen. Rakastuin Porvooseen jo vuonna 1957, jolloin vanhempani
ostivat Kulloosta talon karjalaismummolleni. Nyt olen itsekin asunut
Haikkoossa reilut neljä vuotta ja toimin Porvoon Omakotiyhdistyksen
hallituksessa. Uskon, että minusta on hyötyä Porvoolle, koska olen
toiminut liki 30 vuotta kaupunginvaltuutettuna Helsingissä. Olen tehnyt
työurani ekonomistina Suomen Pankissa ja siksi minua kiinnostaa
erityisesti talousasiat. Harrastukset: eläinsuojelu ja luonnonsuojelu.

202

MALIN PEKKA
Yrittäjä

Yrittäjänä Porvoossa vuodesta 1984 sekä mukana urheilussa vuodesta 1978 harrastus muodossa sekä tukemassa urheiluseuroja esim. Hunters, Akilles, salibandy ja monia yksilöurheilijoita.

"Porvoota maalaisjärjellä ja suoraselkäisyydellä eteenpäin – kohteena kylät, yrittäjyys sekä nuoriso.

Pidetään kylät voimissa, kylät ovat Porvoon sielu esim. koulut ja kaikkia kyläkouluja ei tulisi lakkauttaa. Tuetaan paikallisia yrityksiä ja viedään yrittäjyys kunniaan. Nuorison hyvinvointi on tärkeää ja sitä saadaan ylläpidettyä säilyttämällä urheilupaikat sekä edellytykset niihin kohtuuhintaisina, näin on tulevaisuus Porvoossa turvattu."

203

MALMBERG PIIA
toimitusjohtaja, terveydenhoitaja YAMK

Olen 35-vuotias johtaja ja kokenut kuntapäättäjä Porvoon Suomenkylästä. Olen aiemmin ollut varavaltuutettuna Tampereella ja kaupunginvaltuutettuna sekä kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtajana Vantaalla.

Porvoossa haluan käyttää hyödyksi osaamistani kaupungin kehittämisessä vetovoimatekijöiden parantamiseksi. Tuloja tarvitaan lisää, se on varma, ja niitä saadaan houkuttelemalla lisää hyviä veronmaksajia ja panostamalla yritysten ja työpaikkojen syntymiseen ja toimintaedellytyksiin. Menojen hillitsemistä tarvitsee jatkaa. Ennaltaehkäisyyn sekä hyviin ja terveisiin kouluihin kannattaa kuitenkin panostaa. Porvoolla on kaikki mahdollisuudet profiloitua kaupunkina, jonne kannattaa rakentaa koti ja hyvä elämä. Sujuvat liikenneyhteydet pk-seudulle ovat tärkeitä, ja yksityisautoilu pitää mahdollistaa jatkossakin - ilman tietulleja. Ja keskustassa pitää saada autoilla ja pysäköidä jatkossakin.

Poliitikassa minulle tärkeää on suoraselkäisyys ja objektiivisuus. Näillä tarkoitan sitä, ettei päätöksenteossa voi mennä tuulen mukana suunnasta toiseen: päätöksenteossa tarvitsee noudattaa logiikkaa ja ottaa asioista hyvin selvää. Päätöksenteon tulee perustua faktoihin ja realismiin, ei mutu-tuntumaan. En lupaile turhia, sillä turhat lupaukset ovat politiikan pahin synti. Minua äänestämällä saat rehellisiä mielipiteitä ja faktoihin perustuvia päätöksiä!

Voit lukea lisää ajatuksia kotisivultani: piiamalmberg.fi tai käydä selaamassa vaalikonevastauksiani oheisista linkeistä.

Helsingin Sanomien vaalikone: https://www.vaalikone.fi/kunta2021/ehdokkaat/638/24028

Ylen vaalikone: https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2021/192/ehdokkaat/30803?lang=fi-FI

Uusimaan vaalikone: https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/24737

Itäväylän vaalikone: https://apps.myzef.com/resources/itavayla/ygq6ec/index.html?zefTarget=6326631189708800

 

204

MERVASTO KARI
Insinööri, yrittäjä,

205

METSOLA SILJA
Yrittäjä

hyvinvointivalmentaja, FBO, NOSH edustaja

Silja Metsola, yrittäjä, äiti 2 aikuista lasta, mumma 5 lastenlasta, leski. Kokenut vaikuttaja, joka tuntee arjen vauvasta vaariin sekä yritys- ja yrittäjä haasteet. Olin mieheni omaishoitajana 5 vuotta. Sitä ennen työskentelin Nesteellä 30 vuotta viestintätehtävissä.  Kaupunginvaltuutettu, kaupunkikehityslautakunnan varapuheenjohtaja, yksityistiejaoston jäsen, kaupunginhallituksen varajäsen sekä Event Factory Oy:n hallituksen jäsen 2013-2017. Tämän valtuustokauden Porvoon Energia Oy:n ja Porvoon Sähköverkko Oy:n hallitusten jäsen sekä kaupunginhallituksen varajäsen. Porvoon Kokoomuksen paikallisyhdistyksen puheenjohtaja 3 vuotta ja Kansallisen Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen 4 vuotta. Olen myös taloyhtiömme hallituksen puheenjohtaja. Toimin kotoa käsin pienyrittäjänä (hyvinvointivalmennus koulutettu Personal Trainer, ravintovalmentaja, Forever FBO ja NOSH edustaja). Olen toiminut myös Itä-Uudenmaan Omaishoitajayhdistyksen hallituksessa.

Seuraa minua:

Facebookissa

Twitterissä 

Linkedinissä 

206

MOKKA REIJO
DI, ekonomi

Reijo Mokka DI, ekonomi, eläkkeellä. Reijo teki työuransa kemianteollisuuden esimiestehtävissä ja luottamustoiminta  tehtäviä on aikuiskoulutuksessa sekä alueellisesti Edupolin johtokunnan puheenjohtajana että valtakunnallisesti Aikuiskoulutuskeskusten Liiton hallituksessa , PU:n puheenjohtajana ja OP:n hallituksen puheenjohtajana. Tällä hetkellä on Itä-Uudenmaa OP:n edustajistossa. Hän on toiminut vammais- ja vanhusneuvostossa ja Kokonniemi Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän Porvoon Veden johtokunnassa ja Kehitysvammaisten Uudenmaan tukipiirin hallituksessa. Mielenkiinnon kohteina ovat myös yrittäminen ja työllisyys. Hän käynnisti Porvoon Seudun Uusyrityskeskuksen ja oli sen ensimmäinen toimitusjohtaja. Hän oli suunnittelemassa Posintran toimintaa yhdessä silloisen Itä-Uudenmaan maakunnan kanssa. Kaikkien veronmaksajien hyvinvointi on Porvoolle erittäin tärkeää. Veronmaksajat kustantavat kaupungin toimet ja käyttävät alueen palveluja.

207

NAUMANEN ERKKI
Ins. P.D. Kehityspäällikkö emeritus

kehityspäällikkö emeritus, insinööri ja PD-erikoistutkinto Helsingin yliopistossa.

Työurani, 37 vuotta, tein Neste Oy:ssä eri tehtävissä. Aluksi käyttöinsinöörinä, sittemmin tuotanto- ja kehitystehtävissä ja jäin eläkkeelle kehityspäällikön tehtävästä. Työurani aikana toimin eri hankkeissa asiantuntijana, tilaajan edustajana ja hankevastuisena. Sain vahvan koulutuksen ja kokemuksen eri projektien suunnittelussa ja hankkeistamisessa. Mielestäni mittavalla kokemuksellani olisi merkittävää hyötyä Porvoon kaupunginvaltuustossa erikoisesti nyt, kun kaupungissa päätetään merkittävistä hankkeista ja tulevaisuuden suuntaviivoista.

Olen kiinnostunut Porvoon kaupunkikehityksestä kokonaisuutena ja omaehtoisten liikuntapaikkojen järjestämisestä kaikenikäisille. Nuorison tärkeät ohjatut harrastus- ja kehitysmahdollisuudet ovat lähellä sydäntäni. Kannatan yhteistoimintaa kaupungin asioiden hoidossa.

Harrastuksiini kuuluu kuntoilu eri muodoissaan, kuten hiihto, juoksu, kuntoporrastreeni ja luonnossa vaeltaminen sekä kalastus. Keväisin ja syksyisin lintujen muuttojen tarkkailu on mielenkiintoinen harrastus.

Veteraani-/ perinnetoiminta ovat minulle tärkeitä Porvoossa, samoin veteraanien ja ikäihmisten hyvinvointi niin, että he voisivat viettää mahdollisimman pitkään laadukasta elämää kodeissaan.

Vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä olen toiminut yli 15 vuoden ajan ja ollut kiinteässä yhteistyössä eri yhteisöjen kesken, niin suomen- kuin ruotsinkielisten, samoin veteraanityössä. Olen yhteyshenkilönä  Porvoon kaupungin veteraaniasiain neuvottelukunnassa.

www.facebook.com/erkki.naumanen.9

208

ORAVA HILKKA-LEENA
Koulutuskoordinaattori

koulutuskoordinaattori 46, perheeseen kuuluu syksyllä ensimmäiselle luokalle menevä poika, rakas mies ja kolmevuotias Iiro-koira. Hilu työskentelee koulutuskoordinaattorina matkailun ja ruuan koulutusten parissa Porvoon Careeriassa. Harrastuksina puutarhailu, purjehdus, sienestys, yhdistystoiminta ja kuntosali.

Uusimaa: https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/9307

Itäväylä: https://apps.myzef.com/resources/itavayla/ygq6ec/index.html

209

PARTANEN GUNILLA
Materiaalikoordinaattori

Gunilla Partanen, 55, material koordinator, ursprunglig Borgå bo. Bor i ett egnahemshus i Kulloby,  gift, tre vuxna barn och fyra katter. Familjen,havet och skogen  nära hjärtat. Stort intresse för matlagning, inredning,  trädgården, yoga och långa cykelturer.

Gunilla Partanen, 55, Material Coordinator. Married, three adult children and four cats. Family,  sea and forest are close to my heart . My hobbies are  cooking, home interior, gardening, yoga and long cycling tours.

https://www.linkedin.com/in/gunilla-partanen-883b86127/

https://www.facebook.com/gunilla.partanen/

https://www.instagram.com/gunillnil/

210

PULLI HELJÄ
Sairaanhoitaja

211

RAATIKAINEN MATTI
Siviilikriisinhallinnan erityisasiantuntija

67 vuotias syntyperäinen porvoolainen; perheen muodostavat puoliso, kaksi aikuista lasta ja kolme vuotias koira. Harrastan kirjallisuutta, elokuvaa, moottoripyöräilyä, kuntoilua, kalastusta ja veneilyä.

Pitkä ura sekä Helsingin rikospoliisissa että Suojelupoliisissa josta eläköidyin ylitarkastajan virasta 2019. Lisäksi työskentelin 10 vuotta YK:n alaisessa Kansainvälisessä Rikostuomioistuimessa johtaen yksikköä joka tutki ex-Jugoslaviassa tehtyjä sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan. Samanlaisissa tehtävissä toimin myös EU:n oikeusvaltiomissiossa EULEXissa Kosovossa, lisäksi olen työskennellyt YK:n alaisessa tutkintakomissiossa Libanonissa sekä Sisäministeriön erityisasiantuntijana Virossa itsenäisyyden jälkeisinä vuosina.

Monivuotinen työskentely eri maiden hallitusten ja paikallishallintojen sekä kansainvälisten ja paikallisten organisaatioiden kanssa monikulttuurisessa, monietnisessä ja moniuskonnollisessa ympäristössä sotienjälkeisissä hauraissa valtioissa on opettanut paitsi yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä, myös nöyryyttä ja suvaitsevaisuutta sekä uskoa siihen että nepotismin, korruption ja väkivallankin keskellä yhteistyöllä sekä oikein valituilla keinoilla ja arvoilla ihmisten olosuhteita voidaan parantaa. Tämän ei pitäisi olla ylivoimaista kotikaupungissakaan.

Kunnanvaltuutettuna Porvoossa erityisen mielenkiintoni kohteena tulisivat olemaan kunnallisen päätöksenteon läpinäkyvyyden lisääminen, osallistamisen kehittäminen etenkin mitä tulee yrittäjiin, ikääntyneisiin ja nuoriin, kaupungin hyvinkin erilaisin keinoin toteutettava vetovoimaisuuden lisääminen sekä kaupunki- ja liikennesuunnittelun kehittäminen huomioiden kaikki liikennemuodot ja kaikki asukkaat, etenkin yrittäjät ja ikääntyneet.

67 year old native of Porvoo; the family consists of a spouse, two adult children and a three year old dog. I enjoy literature, film, motorcycling, exercise, fishing and boating.

Long career in both the Helsinki Criminal Police and the Finnish Security Intelligence Service, from which I retired as Chief Superintendent in 2019. I also worked for 10 years at the UN International Criminal Court, heading a unit investigating war crimes and crimes against humanity in ex-Yugoslavia and held a similar position at the EU Rule of Law Mission in EULEX Kosovo, and also worked in the UN Commission of Inquiry in Lebanon and as a Specialist of the Ministry of Interior in Estonia in the post-independence years.

Many years of working with governments and local governments and international and local organizations in a multicultural, multiethnic and multi-religious environment in post-war fragile states has taught  not only cooperation and problem-solving skills, but also humility and tolerance. I could see that also in the midst of nepotism, corruption and violence, cooperation and the use of right means and implementation of right values can indeed improve people's conditions.

In Porvoo, as a member of the municipal council my particular interest would be to increase the transparency of municipal decision-making, to improve the engagement especially for entrepreneurs, the elderly and young people, to increase the city's attractiveness through various means and to improve the urban and transport planning as regards all modes of transport and all residents, especially entrepreneurs and the elderly.

212

RANTA JANNE
Liiketoimintapäällikkö

46 vuotias syntyperäinen porvoolainen puuhamies, jonka perheeseen kuuluvat 15 vuotias poika, 18 vuotias tytär, vaimo ja kaksi vilkasta koiraa. Työskentelen porvoolaisessa perheyrityksessä liiketoimintapäällikkönä. Kuluvalla kaudella olen toiminut kaupunginvaltuutettuna, sivistyslautakunnan jäsenenä ja Kokonhalli Oy:n hallituksen jäsenenä. FC Futuran hallituksen jäsen. Aikaa jää myös aktiiviseen liikuntaan.

 

213

RAUMANNI MINNA
Sairaanhoitaja

YAMK-opiskelija (sosiaali- ja terveydenhuollon johtaminen)

Olen 41-vuotias sairaanhoitaja, jonka sydäntä lähellä on tällä hetkellä erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuus. Olen työskennellyt Peijaksen sairaalassa sisätautien ja hematologian osastolla, sekä hematologian päiväosastolla ja poliklinikalla. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella sosiaali- ja terveydenhuollon johtamista. Perheeseeni kuuluu aviomies, sekä 15-, 13- ja 11-vuotiaat lapset. Saan iloa luonnossa liikkumisesta, juoksulenkeistä sekä ystävien seurasta.

ks. lisää nettisivuilta: https://minna-raumanni.webnode.fi

Uusimaan vaalikone https://www.uusimaa.fi/vaalikone/#/128/kandidaatti/26900

YLE https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2021/192/ehdokkaat/50474?lang=fi-FI

Itäväylä https://apps.myzef.com/resources/itavayla/ygq6ec/index.html?zefTarget=6220543316459520

 

214

SINKKO ANNI
Johtava suuhygienisti

 

 

 

 

215

SMOUNI ZACHARIAS
Asiantuntija

Autoilumyönteinen järkiporvari joka kannattaa vastuullista taloudenpitoa, yrittäjyyteen kannustamista sekä taloustaitojen liittämistä nykyiseen peruskoulun opetussuunnitelmaan.

En bilpositiv och rationell borgare som förespråkar för ansvarsfull ekonomi, uppmuntrar till entreprenörskap och vill integrera finansiell ekonomi i grundskolans läroplan.

216

SONNTAG LINDA
Yrittäjä

Linda Sonntag - yrittäjän asialla. Pidetään Porvoo tulevaisuudessa entistä houkuttelevampana paikkana yritystoiminnalle.
Yrittäjyyden, urheilun, jaksamisen ja yleisen hyvinvoinnin lisäksi kannan yhtä lailla huolta myös vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuksista osallistua harrastus- ja liikuntatoimintaan. Yhteisöllisyyden tuoma kuuluvuuden tunne on kasvavalle nuorelle merkittävä tekijä mielenterveysongelmien ja syrjäytymisen ehkäisyssä. Ja luonnollisesti aktiivisena luontoliikkujana myös luonto ja ympäristöasiat ovat lähellä sydäntä.

Olen 47-vuotias syntyperäinen porvoolainen kolmen lapsen äiti, kilpaurheilija ja liikunta-alan yrittäjä. Äidinkieleltäni olen ruotsinkielinen. Minulle tärkeitä asioita ovat paikallisten pienyrittäjien aseman vahvistaminen, kuntalaisten mahdollisuus monipuoliseen harrastamiseen ja fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin, sekä kuntalaisten mahdollisuus vaikuttaa Porvoon asioihin. Lähellä sydäntäni ovat kilpaurheilun lisäksi luonto, musiikki ja eläimet. Vapaa-aikana harrastan kiipeilyä, musiikkia, luontoliikuntaa koiran kanssa ja vaeltamista.

Jag är 47 år gammal mamma till tre, tävlingsidrottare och sport företagare från Borgå. Mitt modersmål är svenska. Viktiga saker för mig är lokala småföretagares situation, mångsidiga hobby möjligheter för lokalbefolkningen och en möjlighet för invånare att ta hand om sin mentala och fysiska hälsa. Jag hoppas också kunna ge invånarna möjlighet att ta del av det lokala beslutsfattandet. Förutom min sportkarriär är det viktiga för mig natur, musik och djur. Mina hobbyer är klättring, musik, jogga med min hund och vandra.

I'm a 47 years old mother of three, competitive athlete and sport entrepreneur from Porvoo. My mother language is Swedish. Important things for me are the local small business owner’s situation, versatile hobby opportunities for local residents and an opportunity for residents to take care of their mental and physical health. I would also hope to provide an opportunity for residents to take part in local decision making. Beside my sports career the important things for me are nature, music and animals.

My hobbies are climbing, music, jogging with my dog and hiking.

www.lindasonntag.fi

https://www.linkedin.com/in/linda-sonntag-087720208/

https://www.facebook.com/linda.c.sonntag

https://twitter.com/LindaS46832468

217

SUHONEN JUKKA
Eläkeläinen

67 vuotias aktiivinen eläkeläinen. Vammaisten etujen puolustaja. Kotimyynnin ja -jakelun uranuurtaja Porvoossa.

218

TANSKA JUHO
Yrittäjä

 Olen 40 vuotias yrittäjä. Pidän itseäni varsin aikaansaavana ja idearikkaana. Tulevaisuuden tavoitteena on kehittää yritystoimintaa ja omaa osaamista. Toivottavasti pääsisin työskentelemään myös Porvoon puolesta. Jos aikaa riittää niin sydäntä lähellä olevat harrastukset ovat, golf, padel sekä äänikirjojen ja podien kuuntelu koiralenkeillä.

219

TOIVONEN TINJA
Yrittäjä

Olen 23-vuotias nuori työvaate-alan yrittäjä ja olen asunut lähes koko ikäni Porvoossa. Lähellä sydäntäni ovat esteettömyyttä ja ihmisarvoja koskevat asiat, vähemmistöjen oikeudet sekä nuorten hyvinvointi. Vapaa-aikani vietän ystävieni kanssa tai musiikin ja elokuvien parissa. Synnynnäisen lihasdystrofian takia liikkumiseni mahdollistaa sähköpyörätuoli, joten omakohtainen panos ja kiinnostus yhdenvertaiseen liikkumiseen löytyy omasta elämästäni.

I am a 23-year-old workwear industry entrepreneur and I have lived in Porvoo for almost all my life. Close to my heart are issues of accessibility and human rights, minority rights and the well-being of young people. I spend my free time with my friends or with music and movies. Because of my innate muscular dystrophy, my mobility is made possible by an electric wheelchair, so my personal contribution and interest in equal mobility can be found in my own life.

220

USKI NINA
Mainostoimistoyrittäjä, AD

Olen 52-vuotias aktiivinen äiti, perheeseeni kuuluu aviomies, rakkaat pojat 18-v ja 16-v ja Nelson-koira.
Viikonloppuisin nautin kiireettömästä ruuanlaitosta, leffojen katselusta perheeni kanssa ja pitkistä kävelylenkeistä luonnossa mieheni ja koiran kanssa.
Arkea ohjaa vieläkin aikataulujen sovittelu, mutta kun omaa vapaata liikenee tykkään käydä ohjatuissa jumpissa.
Nyt korona-aikana kaipaan ihan normaali arkea, kiireisiä työpäiviä ja poikien kisamatkoja.
Politiikassa olen ollut mukana jo toista kautta kaupunginvaltuutettuna, ensimmäistä kautta kaupunginhallituksen jäsen ja mukana myös Porvoon Kokoomuksen hallituksessa.
Arjessa mukana - Nina
www.ninauski.fi
Nina Uski, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, Porvoo
@ninauski.fi

221

VIRTANEN HANNA
Yrittäjä

Olen 44v. Pari vuotta sitten
Helsingistä Viitasaaren kautta Porvooseen kotiutunut 7v. Pojan vuoroviikko äiti ja mm. hotelli-ja Ravintola-alan yrittäjä (jo vuodesta 2001), liiketoiminnankehittäjä, taloushallinnon pt, tekijä.

Teen töitä myös matkailu-alan kehittämisen parissa, Oph:n työelämätoimikunnassa. Toimin myös aktiivisena Suomen Yrittäjät järjestössä sekä valiokunnassa, että Keski-Suomen Yrittäjät hallituksessa. Asun Porvoon Näsissä avomieheni, poikani ja koiramme Armin kanssa. Harrastamme lenkkeilyä, Pokeminien keräilyä sekä pyöräilyä ja näihin Porvoo suokin upeat mahdollisuudet. Näiden lisäksi lähellä sydäntäni ovat karavaanailu, moottoripyöräily ja veneily. Kuntapolitiikassa olen ollut mukana muutaman vuoden mm Viitasaaren kokoomus Ry n Puheenjohtajana, lautakunnissa mm tarkastuslautakunta ja yrittäjätoimikunta.

Kuntapolitiikassa näen, että yritysvaikutusten arviointi on otettava laajalla scaalalla käyttöön päätöksen teossa. On kunnan etu, että kunnassa mahdollistetaan yritysten menestyminen jo esimerkiksi kaavoitusvaiheessa. Tätä kautta hoidetaan myös kunnan työllisyyspolitiikkaa. Mielestäni kunnan täytyy toimia peruspalveluiden tuottajana, mutta yksityisen sektorin on oltava mukana palveluiden tuottamisessa. Vain näin saamme palvelut tuotettua ja kaikkien saatavilla myös jatkossa.

”Ilman hyviä hyvinvoivia työntekijöitä, ei ole menestyviä yrityksiä. Ilman menestyviä yrityksiä, ei ole elinvoimaista kuntaa!”

222

VÄLIMÄKI MARKKU
Ent. sivistysjohtaja

Olen syntyperäinen porvoolainen, naimisissa, viisi lasta ja 8 lastenlasta. Olen toiminut yli 40 vuotta Porvoon kaupungin ja maalaiskunnan sivistystoimen johtavissa viroissa viimeksi 12 vuotta Porvoon sivistysjohtajana eläköitymiseeni saakka. Olen kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen toista kautta toimien nyt myös kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana. Olen myös Kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien valtuustoryhmän puheenjohtaja. Muita merkittäviä luottamushenkilötehtäviäni ovat ammattiopisto Careerian hallituksen jäsenyys. Tämän lisäksi toimin useassa kulttuuri- ja liikunta-alan järjestöissä kuten Porvoon Taidetehtaan säätiön puheenjohtajana, Albert Edelfeltin säätiön puheenjohtajana ja Porvoon Hunters ry puheenjohtajana. Yksi mielenkiintoinen ja vaativa puheenjohtajuus on myös kalastusalan viranomaistehtävässä Porvoon-Sipoon kalatalousalueyhteisössä.  Johdan myös terveydenhuoltoalan perheyritystämme, joka on uuden hienon lääkärikeskus Fenixin yksi pääomistajista. Harrastuksiani ovat liikunta, kulttuuri, metsänhoito, mökkeily, ulkoilu ja kalastus.

Lisätietoja minusta  ja ajatuksistani Porvoosta nyt ja tulevaisuudessa löydät nettisivustoltani   www.markkuvalimaki.fi

223

WIITAKORPI JORMA
DI, Hallitusammattilainen

Olen 63 -vuotias, naimisissa, kaksi aikuista lasta, kolme lapsen isoisä ja kahden koiran palvelija. Muutin Porvooseen vuonna 1964, kun isäni tuli töihin Nesteelle. Kouluni kävin Porvoossa ja ylioppilaaksi kirjoitin Linnankosken lukiosta, jonka jälkeen opiskelin tuotantotalouden diplomi-insinööriksi.

Olen ensimmäistä kertaa kuntavaaliehdokkaana, enkä ole aiemmin ollut aktiivisesti mukana minkään puolueen toiminnassa. Kuntapolitiikkaa seurasin läheltä, kun isäni oli 1970-1990 luvuilla kokoomuksen valtuutettuna Porvoon maalaiskunnassa ja äitini seurakuntaneuvostossa.

Työelämässä olen toiminut yli 30 vuotta eri yritysten toimitusjohtajana, hallitusten puheenjohtajana ja jäsenenä. Tänä aikana olen saanut kokemusta niin startup-yrityksistä, perheyrityksistä, pääomasijoitusyhtiöistä, liikelaitoksista, valtion yhtiöistä kuin pörssiyhtiöistäkin. Pääosa näistä yrityksistä on ollut mukana kansainvälisessä liiketoiminnassa. Näissä yhtiöissä on vuosien kuluessa viety läpi useita muutosprosesseja. Olen oppinut, ettei kukaan yksin kykene viemään läpi asioita. Todellinen onnistuminen vaatii hyvän porukan. Toimivalla tiimillä saadaan aikaan lähes mitä vain. Saman asian olen huomannut Rotary – toiminnassa Porvoossa.

Tällä hetkellä toimin aktiivisesti hallituksen puheenjohtajana neljässä eri yrityksessä ja jäsenenä kolmessa muussa yhtiössä. Yritykset ovat pääosin pk - yrityksiä. Porvoon Energian hallituksessa ollen ollut vuodesta 2017 asiantuntijajäsenenä. Olen tänä talvena aloittanut myös ELY-keskusten konsulttina pääkohteena pk-yritysten toiminnan kehittäminen, kansainvälistäminen ja yritysjärjestelyt.

Porvoossa olen ollut mm. mukana perustamassa jalkapalloseura Futuraa, ollut jääkiekkoseura Huntersin ensimmäinen puheenjohtaja. Toimin usean vuoden Porvoon taitoluistelijoiden hallituksessa. Nykyään seuraan aktiivisesti lastenlasten harrastuksia ja näin lasten ja nuorten liikuntatoimintaa. Itse pyrin liikkumaan aktiivisesti kesällä kävellen, pyöräillen, golfaten ja sieniä keräten sekä talvella hiihtäen. Olen myös aktiivinen Taidetehtaan kulttuuripalvelujen käyttäjä.

Olen useita vuosia aktiivisesti seurannut mediasta ja kuunnellut porvoolaisia, miten Porvoon asioita on hoidettu. Usein tuntuu, että on käytetty erilaisia konsultteja ja tehty paljon suunnitelmia, mutta niiden käytäntöön vienti on ontunut ja se on maksanut paljon. Yksi tärkeimpiä tavoitteitani onkin päätöksenteon nopeuttaminen ja tehtyjen suunnitelmien todellinen käyttöönotto. Lisää itselleni tärkeitä tavoitteita löydät katsomalla

www.jormawiitakorpi.fi

https://www.facebook.com/jormawiitakorpikuntavaalit2021/

224

WIKSTEN THOR-GUSTAF
Eläkeläinen

Olen 68 vuotias porvoolainen, kaksi aikuista lasta, haluan antaa Porvoolle omaa kokemustani. Pitkä työura myyntityössä liikelahjat yrityksille. Mukana Porvoon urheilu- ja kulttuuri-elämässä. Marjastus ja sienestys, talvella ulkoilua.

225

VON WILLEBRAND FELIX
Rehtori