Vastuuvapautuslauseke

Porvoon Kokoomus ry on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: moc.liamg@avaro.aneelakklih.

Porvoon Kokoomus ry tekee kaikkensa suojellakseen järjestelmiään kaikenlaiselta laittomalta käytöltä. Porvoon Kokoomus ry toteuttaa tätä varten asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ottaen huomioon muun muassa tekniikan tason. Se ei kuitenkaan ole vastuussa mistään suorista ja/tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivuston käyttäjälle ja jotka johtuvat sen järjestelmien laittomasta käytöstä kolmannen osapuolen toimesta.

Työntekijämme tekevät kaikkensa varmistaakseen verkkosivujemme saavutettavuuden ja parantaakseen sitä jatkuvasti. Mukaan lukien henkilöt, jotka käyttävät erityisiä ohjelmistoja vamman vuoksi.

Tämä verkkosivusto on siksi rakennettu WCAG 2.1 -tason AA-ohjeiden mukaisesti. Nämä ohjeet ovat kansainvälisesti tunnustettuja sopimuksia verkkosivujen saavutettavuudesta, kestävyydestä, vaihdettavuudesta ja löydettävyydestä.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Porvoon Kokoomus ry:lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta Porvoon Kokoomus ry on hankkinut käyttöluvan.

Tämän verkkosivuston sisältö on saatavilla Creative Commons Attribution Non-Commercial License -lisenssillä, ellei toisin mainita.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.